et gavekort til maribo

I foråret 2015 indførte Maribo Handel det elektroniske gavekort. Gavekortet afløser de gamle papkort, som både var utidssvarende og gammeldags i design.

Med det nye gavekort er det muligt at indlæse en saldo på kortet enten via en hjemmeside eller på en terminal. Kortets gyldighed er 3 år.

Samtidig ligger der en økonomisk gevinst i kortet, idet det er væsentlig billigere at fremstille, og så kan det genbruges.

Her kan du se en oversigt over, hvilke butikker du kan bruge dit gavekort i (klik her)

Gavekortene kan købes i Maribo (Vinhuset og Søpark kiosken) og Nakskov (Byens Ure & Guld og Superbrugsen).

Bemærk at gavekortet også kan bruges i Nakskov – se tilknyttede butikker på Nakskov Handels hjemmeside: www.nakskovhandel.dk

Shopping

Butikkerne arrangerer ofte aftenåbent, og de gør deres yderste for at sammensætte en masse gode tilbud til dig. 

Det sker i Maribo

11dec10:00Julemanden besøgerJulemanden kommer på besøg i Maribo. Tag børnene med og lad dem fortælle hvad de ønsker sig.

18dec10:00Julemanden besøgerJulemanden kommer på besøg i Maribo lørdag d.18. december 2021. Tag børnene med og lad dem fortælle hvad de ønsker sig.

19dec10:00JuleoptogKom og oplev vores fantastiske juleoptog, som både byder på nissepiger, luciaoptog, rensdyr og en (næsten) ægte julemandsslæde. Juleoptoget starter fra Maribo Hallerne kl. 13.00 og bevæger sig herefter igennem byen. Der er julemarked på Torvet fra kl. 10.00 - 15.00 og der serveres risengrød samme sted kl. 13.30. Vi glæder os til at se jer!