et gavekort til maribo

I foråret 2015 indførte Maribo Handel det elektroniske gavekort. Gavekortet afløser de gamle papkort, som både var utidssvarende og gammeldags i design.

Med det nye gavekort er det muligt at indlæse en saldo på kortet enten via en hjemmeside eller på en terminal. Kortets gyldighed er 3 år.

Samtidig ligger der en økonomisk gevinst i kortet, idet det er væsentlig billigere at fremstille, og så kan det genbruges.

Her kan du se en oversigt over, hvilke butikker du kan bruge dit gavekort i (klik her)

Gavekortene kan købes i Maribo (Vinhuset og Søpark kiosken) og Nakskov (Byens Ure & Guld og Superbrugsen).

Bemærk at gavekortet også kan bruges i Nakskov – se tilknyttede butikker på Nakskov Handels hjemmeside: www.nakskovhandel.dk

Shopping

Butikkerne arrangerer ofte aftenåbent, og de gør deres yderste for at sammensætte en masse gode tilbud til dig. 

Det sker i Maribo

26nov17:00JuletræstændingKom til juletræstænding på Torvet i Maribo. Vi får besøg af julemanden, som kommer og bringer glæde hos børn og barnlige sjæle.

26nov17:00Black FridayKom til Black Friday i Maribo. Vores lokale butikker byder på fantastiske rabatter og uimodståelige tilbud. Efterfølgende er der juletræstænding på Torvet.

04dec10:00Julemanden besøgerJulemanden kommer på besøg i Maribo. Tag børnene med og lad dem fortælle hvad de ønsker sig.

11dec10:00Julemanden besøgerJulemanden kommer på besøg i Maribo. Tag børnene med og lad dem fortælle hvad de ønsker sig.

18dec10:00Julemanden besøgerJulemanden kommer på besøg i Maribo lørdag d.18. december 2021. Tag børnene med og lad dem fortælle hvad de ønsker sig.