Medlemskab

Som medlem af Maribo Handel bidrager I til et aktivt lokalområde og I bliver en del af et stort fællesskab i foreningen. Vores forening er initiativtagere på mange events, og vi sikrer at disse tilgodeser vores lokale butikker og erhverv. Vores initiativer tiltrækker lokale beboere, turister og kort-varigt besøgende – alle sammen kunder, som kan være med til at vækste din forretning. 

 

I bliver endvidere medlem i en forening, som tilbyder et fællesskab, som I kan benytte når I mangler sparring og inspiration i hverdagen. 

Kontigent

Et medlemskab koster Kr. 1550,00 pr. kvartal ekskl. Moms og vi håber selvfølgelig at du vil være med i fællesskabet.

Som medlem af foreningen kan du også blive koblet op på vores Maribo gavekort, det koster årligt kr. 470,00 inkl. moms. Hvis det har interesse, så tag venligst kontakt til Maribo Handel pr. e-mail: mariboevent@maribo.dk 

Gavekortet er et fælles gavekort, som kan benyttes i alle butikker, som er medlem af handelstandsforeningen Maribo Handel. Gavekortet leveres af Maribo Handel og kan købes i udvalgte butikker. Når I modtager et gavekort som betaling for en vare, scannes gavekortet og så modtager I herefter beløbet via NETS. Det er derfor hverken besværligt eller en ordning som resulterer i lange udlæg.